26 / 04 / 2024

Ali Müfit Gürtuna'dan Yalova'ya yeni villa projesi!

Ali Müfit Gürtuna'dan Yalova'ya yeni villa projesi!

İstanbul'un Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna kurduğu Fara Grup şirketiyle gayrimenkule girmişti. Gürtüna ve kızı Yalova'da Asude Hayat projesinden sonra yaklaşık 500 villalık bir proje yapacak...




İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve kızı Ayşe Asude Gürtuna'nın kurduğu Fara Grup şirketlerinden Berk Yapı ile Fara Gayrimenkul, Yalova'da yeni projeler yapmaya devam edecek.


Temmuz 2008'de kurulan Fara Gayrimenkul ile Berk Yapı Yalova'da Asude Hayat projesini hayata geçiriyor. 1991 yılında kurulan Berk Yapı'nın yönetim kurulunda ise Ali Müfit Gürtuna'nın eşinin ailesinden Cemal Kalender ve Emine Kalender yer alıyor.



Kızının ismini markalaştırdı


Asude Hayat projesi 30 Nisan 2014 tarihinde Ali Müfit Gürtuna, Fara Grup İletişim Koordinatörü Ayşe Asude Gürtuna'nın katılımıyla basına tanıldı. 2 bin 500 metrekare üzerinde 25 dairelik butik bir proje olarak tasarlanan Asude Hayat, bu yılın sonunda tamamlanıyor. Projenin çizimleri Adnan Kazmaoğlu tarafından yapıldı.


Ali Müfit Gürtuna dan Yalova ya yeni villa projesi!



500 villalık proje yolda


İnşaat, gayrimenkul, otomotiv ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren Fara Grup, Yalova'da projelerine devam edecek. Butik projeler inşa eden Fara Grup, önümüzdeki dönemde Yalova'da Bursa otoyolu üzerinde 400 - 500 villalık projesiyle ses getirecek.


Ali Müfit Gürtuna, 12 Kasım 1998 – 1 Nisan 2004 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmıştı. Gürtuna'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na Kadir Topbaş seçildi.

 

Tel:0226 8000 444

Web: www.asudehayat.com

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com



Geri Dön