20 / 04 / 2024

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.



ASKON’un Kayseri Mahallesi Avlu restauranttaki geleneksel kahvaltısına Ak Parti milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergiz Atçı, Ak Parti il başkanı Cahit Özden, ilçe belediye başkanları AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ASKON üyeleri katıldı. ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, ‘’ Geleneksel kahvaltımıza katılan konuklarımıza bizimle oldukları için teşekkür ederiz. Bu vesileyle üyelerimizin de isteklerini sizlere iletmek istiyorum. Anadolu Arslanları İş Adamları Derneği yeni kurulmuş olmasına rağmen, 10 Şubesi ve yurt sathına dağılan temsilcilikleriyle faaliyet göstermektedir. Kentimizle ilgili isteklerimize gelince özellikle belediyelerimizden inşaat sektöründeki projelerin bürokratik işlemlere takılmadan hızlandırılmasını,organize sanayi bölgelerinde arsaların rantçılara değil gerçek yatırımcılara verilmesini arzuluyoruz. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin daha iyi yerlere geleceğini tekrar ederek, teröre destek olanların ise vebalinin büyük olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz’’ dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANINA DOGUM GÜNÜ PASTASI

Milletvekillerinin ASKON’la ilgili sözlerinin ardından AK Parti il başkanı Cahit Özden,her alanda yetişmiş eleman sıkıntısı çekildiğini belirterek genç işadamlarının daha etkin olmalarını istedi. Konuşmaların ardından Ak Parti il başkanı Özden’in 57.yaş günü nedeniyle pasta kesildi. İl başkanı Cahit Özden’’ Pastaya karşı değilim, mum üflemeye karşıyım. Bizim geleneklerimizde mum üfleme yok. Nezaketiniz için teşekkür ederim’’ diye konuştu

 


Hürriyet 


Geri Dön