25 / 04 / 2024

Ali Tokmakoğlu: Akdağlar yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Ali Tokmakoğlu: Akdağlar yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Akdağlar, inşaat sektöründeki yatırımlarını da aynı hızla ve başarıyla sürdürüyor. Şu an Piyalepaşa’da yatay ofis binası AkPlaza’nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.



AkPlaza için arsa hariç, 40 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını belirten Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu; “Çok kısa bir süre sonra AkPlaza’yı tamamlayacağız. Hem kat bazında, hem de tüm blokları kiralama bazında talepler alıyoruz. Öncelikli olarak amacımız projeyi blok blok tek bir firmaya kiralamak. AkPlaza tasarımı ve çok özellikli bir proje olmasıyla şehir üniversitesi yapısına da çok uygun. Bu nedenle sadece şirketlerden değil, üniversitelerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz” dedi.  

İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini ve dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edeceklerini belirten Tokmakoğlu; “  Özellikle Piyalepaşa’da Hacı Hüsrev olarak bilinen noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. 2015 yılında da Karaköy’de butik bir otel inşasına başlamayı planlıyoruz” dedi.



Geri Dön