16 / 04 / 2024

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'da turizmi canlandıracağız!

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'da turizmi canlandıracağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Metal Sanayi Sitesi'nde yaptığı ziyarette projelerini anlattı. Adana'da en fazla ihmal edilen bölgenin Seyhan Baraj Gölü ve çevresi olduğunu vurguladı...



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Metal Sanayi Sitesi'nde yaptığı ziyarette projelerini anlattı. Adana'da en fazla ihmal edilen bölgenin Seyhan Baraj Gölü ve çevresi olduğunu vurgulayan Ali Uğur Akbaş, "Karslı bölgesi Çukurova Belediyesi'ne, Adnan Menderes Bulvarı ise yükşehir'e bağlı. Seyhan gölümüzün güzelliğinden faydalanamıyoruz. Bir keşmekeşlik var. Çukurova bölgesine bağlı olan yerleri ıslah edip oraya çok güzel mekânlar kazandıracağız. Ayrıca Kabasakal'dan Balcalı'ya 15 dakikada ulaşımı sağlayacak teleferik hattı kuracağız" dedi. 


UCUZ KONUTLAR ÜRETECEĞİZ 


Yeni evlenen çiftlerin en büyük sorunlarının ev kirası olduğunu vurgulayan Ali Uğur Akbaş, bu konuda da onlara yardımcı olacaklarını ve düşük rakamlarla ev sahibi yapacaklarını ifade etti. 


Adana'da bugüne kadar tam anlamıyla uygulanmamış olan "Kentsel Dönüşüm" hamlesi için düğmeye basacaklarını belirten Akbaş,  Adana  ve Çukurova tarihinde görülmemiş bir kentsel dönüşüm uygulayacaklarını kaydetti. 



Adana Haber Gazetesi 


Geri Dön