25 / 04 / 2024

Ali Yazır: Kültür pazarları oluşturacağız!

Ali Yazır: Kültür pazarları oluşturacağız!

MHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Ali Yazır, park ve oyun alanları ile birlikte, farklı kültürlerin kendini ifade edebileceği kültür pazarları oluşturacaklarını söyledi.



Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Yıldırım'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, göreve gelmeleri durumunda Yıldırım için yeni bir kentsel dönüşüm projesi hazırlayacaklarını söyledi. Yıldırım'da vatandaşların çarpık yapılaşmanın getirdiği sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyleyen Yazır, park ve oyun alanları ile birlikte, farklı kültürlerin kendini ifade edebileceği kültür pazarları oluşturacaklarını söyledi. Yapılacak olan kültür pazarında her kesimden insanların kendi kültürlerini yansıtan her şeyin içinde olacağı bir alan yapılacağını dile getiren Yazır, huzurlu ve mutlu bir Yıldırım için proje üretmeye devam eliklerini söyledi. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön