29 / 03 / 2024

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları, park ve bahçeler müdürlüğünün İzmir Caddesi için hayata geçireceği ‘CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü’ işi ihalesi ile devam edecek.



İzmir Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında  İzmir  Caddesi üzerinde, bin 150 metrekare çardak pergole, 120 adet çiçeklik, 60 adet oturma bankı, beş adet köprü işi için yapılacak ihalenin duyurusu yapıldı. İhaleye konu olan malın niteliği, türü, miktarı, ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhaleye teklif verecek olan katılımcıların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden E-İmza kullanarak indirmeleri gerekiyor.

İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile 2 Şubat saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. İzmir Caddesi üzerinde yapılacak üst yapı ihalesini kazanan firmada, sözleşmeyi imzaladığı tarihten itibaren üç gün içerisinde çalışmaya başlama ve 45 iş günü içerisinde taahhüt ettiği işi bitirme şartı aranıyor.


Milliyet


Geri Dön