24 / 04 / 2024

Alışveriş Merkezleri'nde neler oluyor?

Alışveriş Merkezleri'nde neler oluyor?

Addresistanbul 4. yılını kutluyor, Airport Outlet Center örgü yarışması düzenliyor, Antares Kurban Bayramı'na özel etkinlikler düzenliyor...



Dördüncü yıla özel kutlama

İstanbul Şişli'de bulunan addresistanbul, 4. yılını, yarın 17.30-21.30 arasında çeşitli etkinliklerle kutluyor. Sihir temalı sergide Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu, İsmail Acar, Ece Sükan gibi ünlü isimlerin tasarım, enstalasyon ve objeleri yer alacak. Sergi bir ay süreyle ücretsiz gezilebilecek. Ünlü Cirque du Soleil'den üç akrobat, gökyüzünde nefes kesen bir performans sergileyecek. Mariah Carey gibi ünlü isimlere eşlik eden Brezilyalı müzisyen Mario Dias, chill-out müziği sevenler için saksofon çalacak. Sandra Pinheiro, body painting şovuyla renkler ve desenlerin insan bedeni üzerinde nasıl buluştuğunu gösterecek. Şampanya rüyası etkinliğinde Portekizli akrobat ve dansçı Monica Silva'nın şampanya sunumuyla isteyenler şampanya içebilecek. Bilal Karaman gitar, DJ Yakuza elektronik müzik performansı yapacak. Portekizli iki barmen Paulo Ramos ve Nuno Ferreira'nın moleküler dokunuşlar ve vodka kapsülleriyle yarattığı iksirler, web-cam'lar aracılığıyla dev ekranlara yansıyacak.

Ödüllü örgü yarışması

Yenibosna'da bulunan Airport Outlet Center, örgü ipliği markası Nako'nun işbirliği ile yarın 16.00-17.00 saatleri arasında örgü yarışması düzenliyor. Sahne alanında düzenlenecek yarışmada, kendisine verilen yün ve şişler ile 5 dakika içinde en çok ilmeği atan kişi birinci olacak. Herkes katılabilir. Birinciye Sinbo'dan kahve makinesi, ikinciye Mehtap'tan fırın tepsisi, üçüncüye Nako örgü seti hediye edilecek.

Papatyalı günler başladı

İkitelli'deki Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nde geçtiğimiz perşembe günü başlayan Papatyalı Günler etkinliği devam ediyor. Kadınlar için her perşembe 13.00-14.00 arasında sağlık, eğitim, moda, ilişkiler, çocuk ve hayata dair her konuda ünlü konuklarla sohbetler gerçekleştiriliyor. 26 Kasım'da kaliteli yaşam danışmanı Haluk Saçaklı ile “Yaşam Kalitemizi Yükseltmek” konulu sohbet var.

Bakırköy'de yeni markalar

Bakırköy'deki Carousel Alışveriş Merkezi'nin bünyesine yeni markalar eklendi. Yeni açılan mağazalar şunlar: Pırlantalı mücevher markası Ariş Pırlanta, çocuk ve genç odası Çilek Mobilya, bebek ve çocuk giyim markası Jujube, çocuk giyim markası Wenice, iç giyim markası TEN ile organik kozmetik markası Bella Pierre.

Kendi çikolatanızı yapmayı öğrenin

Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi'nde, şef Gülhan Kara yönetiminde düzenlenen çikolata yapım kursları yarın bitiyor. 15.00-16.30 arasında katılabilirsiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de tüm öğretmenler Spectrum Sinemaları'nda istedikleri filmi ücretsiz izleyebilir.

Ankara'da bayram kutlamaları

Ankara'nın Alışveriş ve Yaşam Yıldızı Antares, Kurban Bayramı'nı özel etkinliklerle kutluyor. Üç gün boyunca yüz boyama etkinlikleri, tahta bacak şov, balon şov, motosiklet tutkunlarının ilgisini çekecek Tek Teker Şov ve daha birçok eğlenceli animasyon ve yarışmalar olacak. Antares Kart sahibi ziyaretçiler de yiyecek birimlerindeki anlaşmalı mağazalardan yapacakları her 1 alışverişe 1 bedava kazanacak. 
Hürriyet


Geri Dön