24 / 04 / 2024

Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı!

Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı!

ALİTA Turizm Yatırımları tarafından Yalıkavak’ta yapılan Alita Marin Konakları projesinde sona yaklaşıldı. Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “12 dönüm içerisindeki proje, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor” diye konuştu.



MUĞLA Yalıkavak’ta inşa edilen Alita Marin Konakları’nda sona yaklaşıldı. Projenin 12 adet villadan oluştuğunu anlatan Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Yalıkavak’a değer katacak projemizin üzerinde uzun süre çalıştık. Doğa ile iç içe olan projede evlerin konumuna dikkat ettik. Tasarım alanında da fark yaratan çalışmamızda sona gelindi” dedi.


PALMARİNA’YA 3 DAKİKA

Geçtiğimiz yıl inşaata başladıklarını anlatan Atilla Karaoğlu, şöyle konuştu: “Alita Marin Konakları, çok kısa süre içerisinde yaşayan bir site haline dönüşecek. Yalıkavak Palmarina’ya 3 dakika, Geriş Altı balıkçılarına da birkaç adımda ulaşım sağlayan, Çokertme Caddesi üzerinde kendine ait plaj alanı olan tek site olma özelliğiyle öne çıkıyor. Alita Marin Konakları, şimdiden ünlü isimlerin dikkatini çekti ve evler yavaş yavaş sahiplerini bulmaya başladı. Proje ile hem çevreye değer katacağız hem de farklı bir tasarıma imza atmış olacağız.”


12 DÖNÜM İÇERİSİNDE

Alita Marin Konakları hakkında açıklama yapan Atilla Karaoğlu, gözü kapalı satış yapmak değil, ev sahiplerinin kendi komşularını seçmelerine dayalı bir yol izlediklerini söyledi. Atilla Karaoğlu, Alita Marin Projesini şöyle anlattı: “Projemiz toplamda 12 dönüm içerisinde imarı planlanmış bir kompleks proje. Alita Marin Konakları, 12 dönümün 8 dönümü içerisinde Amerikalı bir tasarım şirketi tarafından yerleştirilmiş 12 evden oluşuyor. Konum olarak denize sıfır diyebileceğimiz bir konumda oluşan dairelerimizin tamamı deniz görüyor. İlk aşamada 15 villa olarak planladığımız projede 13 ev için ruhsat aldık, sonrasında evlerin konumlarının birbirini kesmemesi ve metre karelerinin daha büyük olması için 12 ev için ruhsat ve proje tadilatına gittik. 

Başak Yalçınkaya tarafından tasarımı yapılan evlerimiz yaklaşık 450 metrekare olarak projelendirildi. Her evimizin bahçesi, havuzu, her odasında ebeveyn banyosu, kapalı garajı, hizmetli odaları, bu odalarla iletişim için interkom bağlantıları, kapalı devre güvenlik kameraları ve 7/24 güvenlik hizmeti mevcut. Burada yaratmaya çalıştığımız huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı. Toplamda 12 ev olduğunu düşünürseniz her evin yaşayanları birbirleri arasında uyumlu olmalı. Bu nedenle ev sahipleri, kendilerine komşu olarak gelecekleri tanımak bilmek istiyorlar.”


Sahili Yalıkavak halkı ile paylaşacağız

ALİTA Marina Konakları’nın sahil şeridiyle de öne çıktığını anlatan Atilla Karaoğlu, ”Sahilimiz için çok farklı bir projemiz var. Yaklaşık 250 metre sahil şeridimiz var. Bu sahil şeridinde ev sahiplerinin teknelerini bağlayabilecekleri küçük bir mendirek, sahil şeridinde güneşlenme iskeleleri ve restoran projemiz var. Hedefimiz, her şey bitip sona geldiğimizde, sahilimizi Yalıkavak halkıyla da paylaşabilmek. Zira şu anda kimse bu sahili kayalık yapısından dolayı kullanamıyor. Kısacası oldukça huzurlu ve ev sahiplerimizin huzurlu yaşamaları için her imkanımızı seferber ettik” diye konuştu.



Hürriyet




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Alita Turizm Yatırımları, Bodrum Yalıkavak'ta Alita Marin Konakları'nı tamamlamak üzere. Konakları şu an tasfiye halindeki Artı Finans Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu inşa ediyor. Atilla Karaoğlu, "450 metrekarelik büyüklüğe sahip evlerin hepsi deniz görüyor. Her evin bahçesi, havuzu, kapalı garajı ve güvenliği mevcut" diye konuştu. 



Posta


Geri Dön