25 / 04 / 2024

AlizePark Evleri'nde metrekaresi 1.680 TL'ye!

AlizePark Evleri'nde metrekaresi 1.680 TL'ye!

Modern altyapısı ile İstanbul'un yeni yıldızı olan Kurtköy'de konut sektörünün iki güçlü ismi Beşyıldız ve Yuvataş tarafından hayata geçirilen AlizePark Evleri'nde ücretsiz iç mimar desteği veriliyor.



Projenin adı: AlizePark Evleri
Projenin lokasyonu: Kurtköy-Yenişehir
Yapan şirket: Beşyıldız Yuvataş İnşaat
Satış pazarlama sorumlusu: Güzin Ervardar
İnşaata başlama tarihi: Kasım 2007
İnşaatı bitirme tarihi: Şubat 2010
Toplam arsa: 11 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 1.600 metrekare
Sosyal donatılar: AlizePark; kapalı otopark,jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda wireless internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.
Konut sayısı: 4 blok ve 120 daire
En düşük ve en yüksek konut alanı: 120 metrekare ile 195 metrekare
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 1.680 TL
Projedeki en pahalı  ve en ucuz konutun fiyatı: 205 bin TL ve 325 bin TL 
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 350 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çeken AlizePark Evleri'nde dairelerin yaşam alanları oldukça büyük planlanmış. Ayrıca her dairenin oda büyüklüğünde bir deposunun bulunmasının yanı sıra, tüm açık alanlarda wireless internet bağlantısı ile; yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir ortamda tüm dünya parmaklarınızın ucunda olacak.
Projede anneler için ne düşünüldü: Projenin anneler için en cazip yanı ücretsiz olarak verilen iç mimar desteği ile hayallerindeki evi yaratma şansı. Ayrıca her daireye düşen oda büyüklüğünde bir depo imkanının da sunuluyor olması anneler için büyük bir avantaj.
Projede babalar için neler var: Babalar için iş dönüşü çocuklarla daha fazla vakit geçirebilecekleri 9 bin 400 metrekare bir yeşil alan haricinde, sosyal alanlar bulunuyor. Ayrıca arkadaşları ile birlikte AlizePark Club'da bulunan bilardo ve masa oyunlarıyla keyifli zaman geçirebilirler.
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise çocuk oyun alanları, 1 adet çocuk havuzu ve kapalı alanda çocuk oyun odası bulunuyor. Ayrıca 24 saat güvenlikte burada çok önemli.
Projeye en yakın okullar kaç  km uzaklıkta: Özel Koç Lisesi, Bilfen Koleji, Marmara ve Irmak Koleji 3 km,
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: 1 km uzaklıkta Anadolu Sağlık Merkezi, GİSBİR Hastanesi, Pendik Devlet Hastanesi, Özel Şifa Hastanesi, Özel Kurtköy Sağlık Polikliniği
En yakın alışveriş  merkezi: 200 m uzaklıkta Atlantis Alışveriş Merkezi
Anayollara olan uzaklığı: TEM'e 1,6 km uzaklıkta
Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı: Sabiha Gökçen Havaalanına 1.9 km
Ödeme koşulları: Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunan BeşyıldızYuvataş, Alize Park Evleri için tüketicilere, güvenilirliklerinin getirdiği avantaj ile kredi kullanma imkanı sağlarken, şirket bünyesinde de vadelendirmeler yapılabiliyor.

 

www.alizepark.com

0 216 683 93 94

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön