25 / 04 / 2024

Allianz selde de sigortalıların yanında

Allianz selde de sigortalıların yanında

Allianz, Marmara Bölgesi'nde meydana gelen ve sel felaketinden dolayı şirket olarak çok büyük üzüntü duyduklarını açıkladı



Açıklamada, sel felaketinin sigorta sektörünü 300 milyon TL'nin üzerinde hasara uğratmasının beklendiğini ve şu ana kadar Allianz'a yapılan hasar bildirim tutarının ise 30 milyon TL olduğu belirtildi. Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

Allianz'dan travma danışmanlığı
"Böyle zamanlarda müşterimizin yanında olmak ve onlara bulundukları bu talihsiz durumdan kurtulmaları için yardım elini uzatmak Allianz olarak görevimizdir. Dünyanın her yerinde hizmet veren benzeri doğal afetler konusunda tecrübeli ve hazırlıklı olan bir şirket olarak uluslararası uzmanlığımız sayesinde müşterilerimizin yükünü en kısa sürede hafifletebilmek için derhal hızlı bir hasar süreci başlattık. İlk tedbir olarak çağrı merkezimizdeki çalışanlarımızın sayısını iki katına çıkardık ve gelen bütün hasar taleplerini hızla işleme koyabilmek için hasar departmanımızı hafta sonu da açık tuttuk. Ayrıca, selden etkilenen sigortalılarımıza travma danışmanlığı sağlıyoruz ve onlara hızlı bir şekilde yerinde yardım sağlamak için asistans hizmetleri şirketimizle yakın bir işbirliği içinde çalışıyoruz.

Sigortalılarımız hasar bildirimlerini yapmak istediklerinde veya selden nasıl korunabileceklerine dair profesyonel yardım almak istediklerinde Allianz Çözüm Hattı'na 444 45 46 no'lu telefondan ulaşabilirler. Allianz olarak üstümüze düşen görevi yerine getirerek sigortalılarımıza zor günlerinde Allianz desteğini en iyi şekilde hissettirmek üzere çaba harcamaya devam edeceğimizi bilgilerinize sunuyoruz."
Milliyet


Geri Dön