23 / 04 / 2024

Alp Erdem Elektrik mega projelere imza atıyor!

Alp Erdem Elektrik mega projelere imza atıyor!

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre; Dev projelerde tercih edilen ve yurt genelinde elektrik taahhüt işlerinde kalite yaklaşımıyla öne çıkan Alp Erdem Elektrik, sektörün yüz akı oldu.



Türkiye'nin dev yapı projelerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Alp Erdem Elektrik, İzmir, İstanbul ve Ankara'daki örnek uygulamalarına her yıl bir yenisini ekliyor. 

Alp Erdem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Demir, özellikle endüstriyel tesisler, alışveriş merkezleri, toplu konutlar, sağlık ve eğitim tesisleri, modern ofis binaları, sosyal alanlar ve rezidanslara yönelik elektrik mühendisliği ve müteahhitlik hizmetlerini uzman bir kadroyla verdiklerini söyledi. 


Demir, geçmişte elektrik taahhüt işlerini yaptıkları Medical Park, Forum AVM, Tesco Kipa, Ağaoğlu, Doğuş Gebze Center, Turkmall Forum, Liv Hospital Ulus, Torunlar Gayrimenkul Torun Tower ve  Ankara  Next Level gibi büyük titizlik ve sistemli çalışma gerektiren seçkin projelerde aranan marka olduklarını dile getirdi. 

Elektrik taahhüt işlerinde teknik detaylar kadar, insan kaynağının da çok önemli olduğunu vurgulayan Aziz Demir, "Gerek mühendis, gerekse teknik personel anlamında uzman ve deneyimli bir kadroyla çalışıyoruz. 

Projenin büyüklüğüne göre istihdam sayısını artırıyoruz. İzmirli bir firma olarak, yurt çapında mega projelerde tercih ediliyoruz. Giderek önemi artan inşaat sektörüne paralel olarak her yıl emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz" diye konuştu. 


Alp Erdem Elektrik'in, 1999 yılından bugüne dek kamu ihalelerine girmediğini sözlerine ekleyen Demir, "İş yaşamında her zaman örnek aldığımız babamızın bize en büyük nasihati, 'Çok çalışın, her zaman dürüst ve adil olun' şeklindeydi. Biz de kamuyla 14 yıldır iş yapmıyoruz. Tüm gücümüzü özel sektördeki projeler için harcıyoruz" ifadesini kullandı. 


Milliyet Gazetesi Business eki


Geri Dön