16 / 04 / 2024

Alperen İnşaat'tan Kadıköy'de 3 dönüşüm projesi!

Alperen İnşaat'tan Kadıköy'de 3 dönüşüm projesi!

Kuruluşundan bugüne 2500'ün üzerinde konuta imza atan Alperen İnşaat, Beylikdüzü ve Kadıköy başta olmak üzere İstanbul'un her iki yakasında yaşam değeri yüksek projelere imza atıyor.



1998 yılından bu yana inşaat sektöründe konut ve iş yeri projeleri yaptıklarını belirten Alperen İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Necmettin Apaydın, Alperen İnşaat'ın sektöründe kalite standartlarını yükselten bir kurum olduğunu belirtti. 2009 yılında Brüksel'de Avrupa Kalite Ödülü'nü aldıklarını belirten Necmettin Apaydın, 2013 yılında da Amerika'da düzenlenen Dünya Kalite Zirvesinde de Dünya Kalite Ödülü'nü almaya hak kazandıklarını söyledi. 



ASMALI PARK KONAKLARI BİTTİ, 2 PROJE BİRDEN BAŞLIYOR. 

Asmalı Park Konakları projesinin satışının yüzde 94 ünün bittiğini belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alperen Apaydın, gelen yoğun ilgiden dolayı Beylikdüzü'nde iki yeni projeye daha başladıklarını belirtti. Beylikdüzü Yakuplu'da 3 bloktan oluşan ve içerisinde havuz, fitness gibi sosyal alanların yer aldığı Sea Life projesinin lansmana çıkar çıkmaz satışının bittiğini belirten Alperen Apaydın, West İstanbul Marina'nın hemen üzerinde yer alan Sea Life'in eşsiz deniz manzarasına sahip olduğunu kaydetti. 25 bin m2 alanda 6 blok 140 daireden oluşacak olan Asmalı Park Konakları 2 projesine de start verdiklerini ifade eden Alperen Apaydın, projenin Beylikdüzü Kavaklı'da yeşile ve maviye komşu çok özel bir konumda yükseldiğini belirtti. Alperen Apaydın, Asmalı Park Konakları 2 de yer alan Havuz, sauna, spor sahası gibi geniş sosyal alanlar ile insanlara tatil havasında günlük yaşamı sunuyoruz "dedi. 


Kadıköy'de 3 dönüşüm projesine başlıyoruz

Alperen İnşaat'ın Kadıköy'de kentsel dönüşüm projelerine de başladığını belirten Alperen Apaydın şirketin dönüşüm projeleri hakkında şu bilgileri verdi; "Yıkım aşamasında olduğumuz 3 projemiz var. Bunlardan biri Bağdat Caddesi'nin paralelinde yer alan 22 konuttan oluşan Cadde Park projesidir. İkinci dönüşüm projemiz ise yine Bağdat Caddesi'nde 300 m. mesafede yer alıyor. Cadde Life ismini verdiğimiz projemizde yüzme havuzu, kapalı otopark ve 42 konut bulunuyor. Bostancı'da başladığımız 3 dönüşüm projemiz ise ultra lüks özelliklere sahip. Bostancı Prestij ismini verdiğimiz projemiz havuz gibi sosyal alanlar ile birlikte 42 konuttan oluşuyor"



Milliyet


Geri Dön