26 / 04 / 2024

Alsancak Stadı için seferberlik!

Alsancak Stadı için seferberlik!

İzmir’de yaşanan stat sorunu yüzünden iç saha maçlarını çevre il ve ilçelerde oynamak zorunda kalan İzmir kulüplerinin sıkıntısı doruğa çıkarken Altay Başkanı Aslan Savaşan, Alsancak Stadı için seferberlik ilan etti.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, "Alsancak Stadı’nın açık tribününü yıkıp yerine portatif tribün yapalım" çağrısını yenilemesi üzerine harekete geçen Altay Başkanı Aslan Savaşan, "Milletvekillerimizi, Vali Mustafa Toprak’ı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu ve tüm diğer ilgililerimizi konunun çözümü noktasında yardıma çağırıyoruz. Tüm kulüplerimizi ve taraftarlarını destek vermeye davet ediyoruz" dedi.


Alsancak Stadı’nın kapatılmasının hem Altay’a, hem de diğer  İzmir  kulüplerine yaşattığı sıkıntıların had safhaya ulaştığını dile getiren Başkan Savaşan, daha sonra şunları söyledi:


"Aziz Kocaoğlu’nun bu projeyi tekrar üstlenmesi İzmir futbolunun stat sorununu aşması için en önemli çözüm yoludur. Biz tribünlerin yenilenmesi için gerekli başvurumuzu yapacağız. Yarın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne dilekçemizi sunacağız. Alsancak Stadı’na hepimizin ihtiyacı var. Açık tribünün güçlendirilmesini isteyeceğiz, yapılmazsa 5 bin kişilik portatif tribün gündeme gelmeli. Bir çözüm bulunmalı. Kapalı tribün de seyirci sayısına kota koyularak işlev görebilir."


Hürriyet




Geri Dön