29 / 03 / 2024

Altan Elmas ve Nurettin Erdoğlu'ndan sektöre iki şirket!

Altan Elmas ve Nurettin Erdoğlu'ndan sektöre iki şirket!

Seda Tabak Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Sektöre iki yeni şirket' başlıklı yazıyı kaleme aldı. Geçtiğimiz ay yeni projelerini satışa çıkaran iki patron...



Geçtiğimiz ay yeni projelerini satışa çıkaran iki patron... Biri Sur Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, diğeri gayrimenkul sektörüne yeni giriş yapan Eroğlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu. Sur Yapı'nın çamlıca'da yapımına başladığı Exen İstanbul ve Eroğlu Yapı'mn Halkalı'daki yeni projesi İstanbul Lounge, satışa çıktıkları günden bu yana iyi bir satış grafiği çiziyor. Geçtiğimiz hafta her iki patronda grup bünyelerine yeni şirket kattılar.

Altan Elmas'ın 1 Kasım'da kurduğu yeni şirketinin adı 'şžehir Yapı Yönetim ve İşletim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim şžirketi.' 200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyetlerini Altunizade'de bulunan genel merkezinden yürütecek. Başta geliştirdiği projelerdeki site yönetimi olmak üzere, her türlü gayrimenkulun bakım onarım yönetim ve işletim faaliyetlerini üstlenmek amacıyla kurulan şirketin yönetimi Altan Elmas'a, başkan yardımcılığı ise Ufuk Elmas'a ait. Abdullah Armağan ve Bilal Özkan ise yönetimde görev alacak.

Nurettin Eroğlu'nun şirketinin adı ise Akkom Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık şžirketi. 26 Ekim'de resmi kayıtlarının yapıldığı şirketin kayıtlı sermayesi 120 bin TL. Ayvacı ailesi ile ortak kurulan şirketin yönetimi Nurettin Eroğlu'na emanet. Başkan yardımcılığını da Ömer Faruk Ayvacı'nın üstlendiği şirkette, İlyas Ayvacı ve Yavuz Eroğlu da görev alacak. Gayrimenkul hizmetleri yapmak üzere faaliyete geçen şirket, gayrimenkulun yönetimi, yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul danışmanlığı ve emlak komisyonculuğu ile iştigal edecek.
Hürriyet/Seda TABAK


Geri Dön