29 / 03 / 2024

Altcoinlerde ralli fırsatı! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Altcoinlerde ralli fırsatı! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Popüler yatırımcı ve analist Jason Pizzino son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarına dair olası senaryoyu paylaştı. Peki altcoinler yükselecek mi? İşte olası senaryo...



Cointurk'ün aktardığına göre, Jason Pizzino yaptığı açıklamada kripto paraların şahı Bitcoin için bu düşük seviyelerde yapılacak çok iş olduğunu söyleyerek, eğer kilit direnç bölgelerinin üzerinde tutunabilirse 48 bin ile 52 bin dolar aralığında bir hedefe ulaşabileceklerini söyledi.

Popüler analist, Bitcoin’in üstesinden gelmesi gereken ilk iki direnç seviyesinin sırasıyla 32 bin 800 dolar ve 34 bin 500 dolar olduğuna değindi.

Altcoinlerde ralli fırsatı! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Yaptığı açıklamada Bitcoin‘in üçüncü direnç bölgesinin 38 bin dolar civarında olduğunu söyleyen popüler analist ilk seviye 32 bin 800 ve sonrasında 34 bin 500 doların kırılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin’in 38 bin dolarlık fiyatın üzerinde konsolide edildikten sonra daha da yükseleceğini söyleyen popüler analist bu senaryoda birçoğu 12 ayın dip seviyelerini gören altcoinlerin de çok ciddi ralli fırsatları yakalayabileceğini kaydetti.

İkinci Thodex vakası! Yetkililer Kaçtı!

Kripto paralarla ilgili kritik açıklama: Yeni çıkanları piyango bileti olarak görün!

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön