26 / 04 / 2024

Altın adam İslam Memiş uyardı... Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın

Altın adam İslam Memiş uyardı... Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın

Altın fiyatları konusunda yaptığı tahminlerle gündem olan İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında yeni açıklama geldi.



Altın fiyatlarıyla ilgili gelişmeler anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları konusunda sözüne en çok güvenilen isimlerden biri de ünlü altın tahmini uzmanı İslam Memiş... Gelin İslam Memiş tarafından gerçekleştirilen altın tahminlerine birlikte bakalım... 

Hem vatandaşlar hem de yatırım yapacak olanlar tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapmayı düşünenler için tarihi verdi. Bugün altında son durum ne? İşte altın alım ve satım fiyatları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön