29 / 03 / 2024

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Altının ons fiyatı haftanın son işlem günü 1.828 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda gram altın 794 lira, cumhuriyet altını ise 5.351 liradan satışa sunuluyor.



Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yatay seyirde başladı.Altın fiyatları,döziv kurlarının zayıflamasından destek bularak yatay seyretti fakat haftalık bazda Kasım ayından bu yana görülen en büyük kazanımı kaydetmeye hazırlanıyor.

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yatırımcılar Fed tarafından daha fazla gelecek ekonomik veri açıklamalarını bekliyor. Altının spot piyasadaki ons fiyatı peş peşe dört seansta da yükselmesinin ardından bugün 1,824.25 dolarda yatay seyrediyor. ABD Altın vadeli işlemleri %0.2 yükseliş göstererek 1,824.30 dolara yükseldi.

İşte 14 Ocak 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön