26 / 04 / 2024

Altın fiyatları yerinde durmuyor! Gram altın uçtu! 8 Haziran 2022 canlı altın fiyat listesi

Altın fiyatları yerinde durmuyor! Gram altın uçtu! 8 Haziran 2022 canlı altın fiyat listesi

Altın fiyatları bugün de yükselişini sürdürüyor. Gram altın sabah 1015 liradan güne başlarken kapanışta 1033 lira oldu. Gram altın bugün toplamda 18 lira arttı. Altın fiyatları resmen yerinde durmuyor. Peki çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını kaç lira oldu?



Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Yerinde durmayan altın, zirveye koşuyor. Gram altın kapanışta 1033 lira olurken, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, Cumuriyet altını ne kadar oldu? İşte 8 Haziran 2022 canlı altın fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön