24 / 04 / 2024

Altında ters köşe! Şimdiden kaybetmemek için bu habere dikkat!

Altında ters köşe! Şimdiden kaybetmemek için bu habere dikkat!

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, milyonların heyecanla takip ettiği 1000 lira seviyesinden 640 liraya kadar gerilen gram altın için "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım" dedi.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2021'in risk alanların, panik alıp satanların, satanların (ev-araba-tasarruf vb.) zarar ettiği bir yıl olduğunun altını çizdi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Memiş ''Geçen hafta, "17-18 liradan dolar alanlar 3-4 ay bekleyecek diyenlere de inanma... Bana göre o kadar da beklemeyecekler... 15 liradan dolar aldım, 1000 liradan gram altın aldıysan koy kenara bekle, bir ay bekle, 2 ay bekle ve gör..." uyarılarında buşunmuştu. İslam Memiş şimdi ise 2022 yılındaki gram altın ve gümüş fiyatı tahminleri ile dikkat çekiyor...

Altında ters köşe! Şimdiden kaybetmemek için bu habere dikkat!

'Gram altında 1450 lira, gram gümüş 20 lira olacak'

Twitter hesabından paylaşım yapan Memiş; "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım. Yıl içinde öngördüğüm bu rakamları zirve seviyesi olarak takip edeceğim. Kısa vadede “Hani olacaktı” diyen kaybedecek, fiyata aldırmayıp miktarını artıran kazanacak" dedi.

Altında ters köşe! Şimdiden kaybetmemek için bu habere dikkat!

'Hani düşecekti' diyen arkadaş sen şimdiden kaybettin'

Memiş, ''1450 lira tahminine gelen eleştiriler üzerine ise, “(Hani düşecekti, şimdi 1.450 lira diyorsun) diyen arkadaş, sen şimdiden kaybettin. Bu piyasada dolaşmaya, batacaksın. '2.dip sonrası' yazıyor. Okumuyor veya okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun. Boşuna heveslenme 'alım-satım yaparım para kazanırım' diye. Kaybedeceksin" uyarısı yaptı.

2021 yılının son altın fiyatları!

Altın fiyatları düşüşte! İşte 30 Aralık 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön