23 / 04 / 2024

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.



Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları’nda 136 anahtar sahibini buldu. 5 blok ve 474 daireden oluşan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları’nda bulunan 2+1 ve 3+1 daireler hak sahiplerine bir bir teslim edildi.


“BAŞKAN TİRYAKİ’YE DUACIYIZ.”

Altındağ Belediyesi’ne gelerek imzalarını atan hak sahipleri, Başkan Tiryaki’ye duacı olduklarını söyledi. Dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade eden hak sahipleri, Başpınar Toplu Konutları’nın Ankara’daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, bu bölgede daire sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını da sözlerine eklediler.


“ALTINDAĞ’I ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Başkan Tirkayi de, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ’da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz de onların taleplerini yerine getiriyoruz. Allah kısmet ederse Altındağ’ı çok daha güzel günler bekliyor” dedi.



Hürriyet 


Haber  Ankara  Başkent Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpmar Mahallesi  TOKİ  Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı. Yeni evlerinin anahtarlarına kavuşan vatandaşlar, Altındağ Belediyesi'nden neşe içinde ayrıldı. 


Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Başpmar Mahallesi Toplu Konutlan'nda 136 anahtar sahibini buldu. 5 blok ve 474 daireden oluşan Başpmar Mahallesi Toplu Konutlan'nda bulunan 2+1 ve 3+1 daireler hak sahiplerine bir bir teslim edildi. Altındağ Belediyesi'ne gelerek imzalarını atan hak sahipleri. Başkan Tiryaki'ye duacı olduklarını söyledi. Dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade eden hak sahipleri, Başpmar Toplu Konutları'nın Ankara'daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, bu bölgede daire sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını da sözlerine eklediler. 


"Biz Altındağ'da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ'da insanlar bize güveniyor. 

Artık vatandaşlar mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz de onların taleplerini yerine getiriyoruz" diyen Tiryaki, Altındağ'da yıkımların ve toplu konut projelerinin süratle devam edeceğinin altını çizdi. 

Çok hızlı çalıştıklarını da vurgulayan Tiryaki, "Allah kısmet ederse Altındağ'ı çok daha güzel günler bekliyor" dedi.


Haber Ankara Başkent Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Güçlü ANADOLU 


Başpınar'da hak sahipleri yeni evlerine kavuştu BAŞBAKANLIK Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı. Yeni evlerinin anahtarlarına kavuşan vatandaşlar, Altındağ Belediyesi'nden neşe içinde ayrıldı. 


136 aile daha "ev" lendi 

Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları'nda 136 anahtar sahibini buldu. 5 blok ve 474 daireden oluşan Başpınar Mahallesi Toplu Koııutları'nda bulunan 2 + 1 ve 3 + 1 daireler hak sahiplerine bir bir teslim edildi.  Altındağ Belediyesi'ne gelerek imzalarını atan hak sahipleri. 


Başkan Tiryaki'ye duacı olduklarını söyledi. Dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade eden hak sahipleri. Başpınar Toplu Konutları'nın Ankara'daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, bu bölgede daire salnbi oldukları için çok mutlu olduklarını da sözlerine eklediler. "Biz Altındağ'da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ'da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz de onların taleplerini yerine getiriyoruz" dedi. 


Güçlü ANADOLU


Geri Dön