28 / 03 / 2024

Altındağ'da yılda 15 bin konut yapıldı!

Altındağ'da yılda 15 bin konut yapıldı!

Başkan Tiryaki, Altındağ'daki değişime dikkat çekti. İlçeye yılda 15 bin konut yapıldığının altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağlılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.



ÇANAKKALE gezisinden memnun dönen Altındağlı kadınlar, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür ziyaretinde bulunup, kendisine çiçek verdiler. 


Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen teşekkür programına Yıldıztepe, Doğantepe, Alemdağ, Mevlana, Çamlık, Gülpınar, Önder, Hüseyin Gazi, Altınpark, Seyfi Demirsoy, Hacılar ve Beşikkaya Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nden 400 kişi katıldı. Altındağ Belediyesi tarafından taleplerinin hiçbir zaman karşılıksız kalmadığı düşüncesinde birleşen Altındağlı kadınlar, Başkan Tiryaki'yi çiçek yağmuruna tuttu. Başkan Tiryaki yaptığı konuşmada, Altındağ'ın eski hali ile yeni hali arasındaki farkları gözler önüne serdi. Göreve gelmeden önce Altındağ'ın tamamına yakınının gecekondularla kapılı olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki: “Buralarda yürünecek yol, gidilecek yer yoktu" dedi. Altındağ'daki değişimin ve dönüşümün son 10 yıl içerisinde gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, bölgenin her geçen gün daha çok değer kazandığını söyledi.

BU YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

Başkan Tiryaki, Altındağ'daki değişime dikkat çekti. İlçeye yılda 15 bin konut yapıldığının altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağlılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti. Parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık merkezleriyle, pazar yerleriyle Altındağ'ın bambaşka bir görümüne kavuştuğunu dile getiren Başkan Tiryaki, bu sayede Altındağlı çocukların daha sağlıklı yaşam koşullarında büyüyeceğini de belirtti.


Hürriyet 


Geri Dön