26 / 04 / 2024

Altını ve doları olan hemen baksın! Tek tek açıklandı! Yeni sıçrama olabilir! 

Altını ve doları olan hemen baksın! Tek tek açıklandı! Yeni sıçrama olabilir! 

Altın ve dolar bu haftaya hareketli bir seyir ile başlamıştı. Uzman isimler Altın yükselir mi?, Dolar ne olacak?' gibi soruların yanıtlarını verdi ve sıçrama olabilecek durumları açıkladı. 



Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "ABD görülen bankacılık krizinin etkisiyle birlikte altında sert fiyat hareketliliklerini takip ettik" diyerek, 1800'lü seviyelerden destek bulan altında, 2 hafta gibi kısa bir sürede 2000 seviyesinin üstünün test edildiğini aktardı. 

Açıklamasında "Bu seviyenin test edilmesinden sonra Fed’in faiz artış politikasındaki yavaşlama beklentileri hatta faiz indirimlerinin konuşulması, krize konu olan SVP’nin satılması ve Yellen’ın senatodaki sunumunda bankadaki tasarruflara yönelik çalışmaların olduğunu söylemesi tansiyonu düşürdü" ifadelerine yer veren Ceyhun Yavaş, düşen tansiyonla beraber agresif artan altında kar realizasyonlarını takip ettiklerini söyledi. 

Altını ve doları olan hemen baksın! Tek tek açıklandı! Yeni sıçrama olabilir! 

Ceyhun Yavaş, bu kapsamda, kısa vadede 1.964 desteği üzerinde kalıcılığın önemli olacağı görüşünde olduklarının altını çizerek, bunun üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 2.000 seviyelerinin test edilebileceğini aktardı. 

"1964 seviyesinin altına sarkılması halinde ise 1932 desteğini takip ediyor olacağız. İçerideki gram altın fiyatlanmasında ise dolar kurunda yaşanan ılımlı yükselişin de etkili olduğunu söyleyebiliriz" açıklamasında bulunan Yavaş, ons altında yaşanacak artışın gram altını olumlu etkileyeceğini belirtti. 

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar o tarihte tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 1 doları bile olan resmen buz kesti! 

Gümüşün tam tamına 20 TL olacağı tarihi duyanın ayakları resmen yerden kesildi! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Geri Dön