18 / 04 / 2024

Altın'ın "altın çağı" ilk kez açıklandı! Dolarla birlikte bu altın türü hızla yükseliyor

Altın'ın

Gram altın iç piyasada dolar kuruna bağlı olarak yükselişinin sürdürüyor. Ons altında gerileme yaşanırken dolar kurunun artması nedeniyle gram altın son bir ayın zirvesi olan 931 liraya ulaştı.



TEMMUZ'DA ALTIN ÇAĞI YAŞANACAK

Altın uzmanı İslam Memiş de altında Temmuz ayının "altın çağ" olabileceğini ifade etti. Memiş, "Ons altında yaşanacak geri çekilmelerin gram altını etkilenmeyeceğini belirten Memiş, gram altındaki düşüşlerin sınırlı kalacağını belirtti. Memiş,"İçeride ise gram altın/TL tarafı dolar kuru tarafından destek görmeye devam ediyor. Her ne kadar ons tarafında bir geri çekilme görsek de altının gram fiyatındaki düşüşlerin sınırlı kaldığını gözlemledik" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön