20 / 04 / 2024

Altının uçacağı tarihi analistler verdi: Şimdi alan o tarihte kazanacak

Altının uçacağı tarihi analistler verdi: Şimdi alan o tarihte kazanacak

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili yapılan son değerlendirme ise meraklılarını çok yakından ilgilendiriyor.



ONS FİYATINDA NELER OLDU?

Altının ons fiyatı, haftanın üçüncü işlem gününde 1614 dolar seviyesine kadar gerileyerek yaklaşık 2,5 yılın dip seviyesini görürken; sonrasında yönünü yukarı çevirdi. Altın fiyatlarının değer kazancına geçmesinde, İngiltere Merkez Bankası'nın piyasa koşullarında düzeni sağlamak için uzun vadeli tahvillerde geçici alım yapacağını duyurması etkili oldu. Açıklama sonrası, tahvil faizlerinde yaşanan düşüş ile beraber altın fiyatları yükselişe geçti. Ons altın, dün doların dünyada güçlenmesine ara vermesiyle nefes almıştı.

GRAM ALTIN: 963 TL
ÇEYREK ALTIN: 1625 TL

CUMHURİYET ALTINI: 6468 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön