25 / 04 / 2024

Altınok Öz: Kartal değişiyor ve dönüşüyor!

Altınok Öz: Kartal değişiyor ve dönüşüyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde Hamza Tozkoparan’a ait iş yerinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Öz Kartal'ın değiştiğini ve dönüştüğünü söyledi...




Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, katıldığı beyaz eşya firmasının açılışında Kartal’ın Anadolu yakasının merkezi olduğuna vurgu yaparak değiştiğini ve dönüştüğünü söyledi. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde Hamza Tozkoparan’a ait iş yerinin açılışını yaptı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçeli eski futbolcu Cemil Turan ve davetliler katıldı. Başkan Altınok Öz, Haluk Ulusoy ve Hamza Tozkoparan birlikte açılış kurdelesini kesti. 

 

Açılış sonrası Başkan Altınok Öz, Kartal’ın değişiğini ve dönüştüğünü ifade ederek şöyle konuştu: “Kartal değişiyor ve dönüşüyor. Anadolu yakasının merkezi olacak. Kartal’ın daha iyi ve yaşanabilir bir ilçe olması için çalışıyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. O nedenle yeni iş yerinizin Kartal’da olması bizleri mutlu etti. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. 



Kartal Belediyesi




Geri Dön