27 / 04 / 2024

Altıntaş Zafer OSB’de yatırımcılara arsa tahsisi başlayacak!

Altıntaş Zafer OSB’de yatırımcılara arsa tahsisi başlayacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı 2018'de Kütahya'ya yapılacak olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 



AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, 2018 yılının Kütahya için yatırım ve hizmet yılı olacağını açıkladı.  2018 yılı yatırım ödeneklerinin önceki yıla göre yüzde 10 artarak 85 milyar liraya çıkartıldığını aktaran Nazlı önemli yatırımların gerçekleşeceğini aktardı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nazlı, sanayileşmede son yıllarda önemli bir çıkış yakalayan Kütahya'da, 2018 yılında Altıntaş Zafer OSB’de yatırımcılara arsa tahsisine başlanacağını söylerek, bunun yanında Dumlupınar Üniversitesi tarafından yapımı tamamlanan Teknokent Projesi'nin, üniversite sanayi işbirliğine imkan hazırlayacaklarını da dile getirdi. 

 

Marka şehir olan Kütahya'nın, 2018 yılında Kültür Bakanlığından birçok yatırım alacağını da söyleyerek, Kütahya Kalesi'nin restorasyonu, Aizonai Antik Kenti düzenlemesi, Arkeoloji ve Maden Müzesinin tamamlanması ile 2018 kültürel bir kalkınmanın yılı olacağını sözlerine ekledi.
 


Geri Dön