25 / 04 / 2024

Altower inşaatında son durum!

Altower inşaatında son durum!

Anadolu Yakası'nın Gökkafesi olan Altower projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı ve cephe platformları yerleştiriliyor...



İSTANBUL Kadıköy Göztepe bölgesinde genelde inşaat yüksekliği 10-15 kat aralığında. E-5 üzerinden Göztepe istikametinden giderken 30 katlı bir gökdelen yükseliyor. Anadolu Yakası'nın Gökkafesi desek abartmış olmayız.

Altower projesinden bahsediyoruz. İstanbul Anadolu Yakası'nın en stratejik ve en kıymetli arsalardan biri üzerine inşa ediliyordu.

10 dönüm üzerine kurulan proje tamamlanırsa 20'den fazla sosyal donatı alanına sahip olacak. Altower'in inşa edildiği ve konumu itibarıyla İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen Göztepe Bölgesi, Atatürk, Bayar ve İnönü Caddesi gibi üç ana artere sahip. Minibüsler, otobüsler, metro istasyonu, TEM Otoyolu, alışveriş merkezleri, hastaneler, eğitim kurumlan, parklar, kültür ve Spor merkezleri sadece birkaç dakika uzaklıkta. İDO İskelesi'ne ve Harem Feribot İskelesi'ne 4'er kilometre, Kalamış Marina'ya 2.5 kilometre mesafede. Ayrıca Marmaray, Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne olan yakınlığıyla Avrupa Yakası'na kolay bir ulaşım imkanı sunuyor.

Bu önemli proje enerji, finans, mücevherat, lojistik, eğitim alanlarında faaliyet gösteren Altınbaş Grup Şirketleri'nin gayrimenkul geliştirme alanındaki şirketi Altınbaş Yapı tarafından gerçekleştiriliyor, işin başında da Altınbaş Holding'in ortaklarından Aliye Altınbaş bulunuyor. Para editörlerinin yolu geçtiğimiz günlerde Altower'in önünden geçti. Bir dönem çok hızlı ilerleyen bu projede inşaatın yavaşladığını gördüklerini aktardılar. 

Altower projesinin inşaatı devam ediyor ve kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.


Geri Dön