28 / 03 / 2024

Altunbüken Holding gayrimenkul sektörüne Relux Gayrimenkul ile girdi!

Altunbüken Holding gayrimenkul sektörüne Relux Gayrimenkul ile girdi!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şirket lüks ve butik gayrimenkul projeleri geliştirecek.



Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şirket şehrin merkezlerinde lüks ve butik gayrimenkul projeleri geliştirecek. 


Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarım gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Relux'un Ümraniye Tepeüstü'nde yer alan Relux RSO 50 Suits&Office projesinin yüzde 40'ı satıldı. Ataşehir'de 78 rezidans üniteden oluşan Relux RFF 35 Finance Flats projesinin ise yüzde 35'i satıldı. Relux, Topkapı E5 üzerinde karma kullanımlı bir proje planlıyor. Bodrum'da marina, otel ve villadan oluşan ultra lüks proje için de çalışan Altunbüken, 2016 yılı içinde Çemberlitaş'ta butik otel de açacak. 


Hürriyet




Geri Dön