29 / 03 / 2024

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?



12 blok olarak yükselecek olan Alya Konutları'nda A-B-C-D-E-F-G1-G2-H1-H2-J1-J2 bloklar yer alacak.

Verilen detaylara göre, B-C-D-E-F-G1-G2 Bloklar 5 normal kat+1 Zemin kat +2 bodrum olmak üzere 8 katlı, H1-H2-J1-J2 Blokları 5 normal kat+1 Zemin kat +3 bodrum olacak. Projedeki her blokta bulunan 2 bodrum kat otopark alanı şeklinde projelendirildi.

Zeytinburnu Alya Merkezefendi projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.

Alya Konutları Merkezefendi de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları nerede?

Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde yükselen projenin batısında Sabriülker Sokak, kuzeyinden Mevlevihane Caddesi, doğusunda da İETT Bloklar Yolu yer alıyor. 

Metrobüs, minibüs, otobüs ve metro ile ulaşım sağlanabilen Alya Merkezefendi projesi 2025 yılının Kasım ayında tamamlanacak.

Alya Merkezefendi projesinin 25 metre kuzeybatısında Atatürk KYK Yurdu, 25 metre güneydoğusunda Merkezefendi Camisi, 30 metre kuzeyinde Vakıf Üniversitesi Şantiyesi, 135 metre güneyinde Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu ve 350 metre batısında E-5 Yolu yer alıyor. 

Bodrum katlarda 500 araçlık otoparkın yer aldığı Alya Merkezefendi projesinde hamam, havuz, sauna, buhar odası ve fitness salonu gibi sosyal alanlar da bulunacak.

Web: http://www.boss4.com.tr/

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!


Geri Dön