26 / 04 / 2024

Anadolu Yakası'nda metro 110 kilometreye ulaşmış olacak!

Anadolu Yakası'nda metro 110 kilometreye ulaşmış olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adayları ile buluştu. Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. 



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programın moderatörlüğünü Binali Yıldırım yaptı. Yıldırım sordu, adaylar anlattı. Binali Yıldırım'da önemli açıklamalar yaptı. 

Binali Yıldırım şunları söyledi; ''Ağva yolunu Kuzey Marmara yoluna bağlıyoruz. Karasu'ya ve Düzce'ye bağlıyoruz. Özellikle Üsküdar-Çekmeköy metro hattı var. Bu metro hattı Türkiye'de ilk Avrupa'da birinci seçildi. Sürücüsüz en üst standartlara sahip metro hattı. Bu Çekmeköy'de kalacak değil. Sancaktepe'ye gidecek. Sancaktepe'deki şehir hastanesine gidecek, bir kol Sultanbeyli'ye  devam edecek. Sabiha Gökçen, Pendik ve Tuzla'ya kadar gidecek. Göztepe, Ataşehir-Ümraniye olacak. Bütün bunları yaptığımız zaman Anadolu yakasında metro raylı sistemde 110 kilometreye ulaşmış olacağız'' dedi. 

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!


Geri Dön