25 / 04 / 2024

Anadolubank Bodrum şubesi açıldı!

Anadolubank Bodrum şubesi açıldı!

Anadolubank şubelerini genişletmeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Bodrum'da açtı...



Anadolubank, Bomonti, Sivas, Malatya ve Elazığ şubelerinden Bodrum şubesini de açtı. Bodrum'da açılan yeni şubesinin açılış törenine, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı.

Milliyett'te yer alan habere göre; Anadolubank şube ağına Bodrum'da ekledi. Bomonti, Sivas, Malatya ve Elazığ şubelerinden sonra Bodrum şubesinide açan Anadolubank'ın açılış töreni, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras2ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşma yapan Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, şöyle konuştu:

“Bir yandan yer almadığımız şehirlerde şube açarak büyümeye, bir yandan da butik bankacılık anlayışı ile ihtiyaca özel hizmet vermeye devam ediyoruz. 5 şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunduk. Önümüzdeki günlerde Diyarbakır şubemizi de hayata geçireceğiz. Bodrum şubemizde, müşterilerimizin hem kredi ihtiyaçlarında hem de birikimlerini değerlendirmeleri konusunda çözüm ortağı olacağız.”

Anadolubank Bodrum Şube Müdürü Levent Çetin ise yaptığı açıklamada çalışmalarında müşterileri ile uzun soluklu ilişkiler tesis etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Anadolubank’tan dev konut kredisi faiz indirimi!

 


Geri Dön