23 / 04 / 2024

Andreas Zapatinas Kleemann'a özel asansör tasarlıyor!

Andreas Zapatinas Kleemann'a özel asansör tasarlıyor!

Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor...



Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor. Kleemann Ar-Ge departmanının, Andreas Zapatinas önderliğinde gerçekleştirdiği 2 yıl süren araştırma ve geliştirme süreci sonucunda ortaya çıkan tasarımlar, asansörlerde kabinden kapıya, butondan panele birçok yenilik içeriyor.Zapatinas’ın tasarımları doğal kıvrımlar, yaratıcı renkler ve fütüristik çizgiler taşıyor.


Andreas Zapatinas’ın asansörlere yaptığı ilk dokunuşlar kabinlerin köşelerinde ve yan duvarlarında kendini gösteriyor. Kapı ve butonlara da yaratıcılık getiren Zapatinas kapılarda yaptığı değişiklikleri "Tasarladığımız asansörlerin kapıları, kendini gösteren kapılar olmalıydı. Böylece kapıların yorumunu değiştirdik ve modern tasarım duygusu veren kapılar yarattık. Tasarımlara uyumlu kabin butonyerleri geliştirdik" diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön