19 / 04 / 2024

ANKAmall Alışveriş Merkezi yenilemesi 2015 yılında tamamlanacak!

ANKAmall Alışveriş Merkezi yenilemesi 2015 yılında tamamlanacak!

5 Mart 2013 - ECE Türkiye ve proje ortakları Yeni Gimat A.Ş. ve Migros, ANKAmall Alışveriş Merkezi’ni, artan rekabete karşı konumlandırmak ve varolan çekim gücünü artırmak amacıyla kapsamlı olarak yenileme kararı aldı



ECE Türkiye ve proje ortakları Yeni Gimat A.Ş. ve Migros, ANKAmall Alışveriş Merkezi’ni, artan rekabete karşı konumlandırmak ve varolan çekim gücünü artırmak amacıyla kapsamlı olarak yenileme kararı aldı. Proje kapsamında, 1999 yılında Ankara’da açılan ANKAmall’ın kiralanabilir alanı, 120.000 m2’ye ulaşacak ve yeme-içme alanı, bir teras ve dokuz yeni restoran eklenerek güçlendirilecek. 50 milyon euro yatırım hacmine sahip bu yenileme projesinin 2013 yazında başlayıp 2015’de tamamlanması planlanıyor.



Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan ANKAmall Alışveriş Merkezi, 320 mağaza, kafe ve restorandan oluşuyor. 10 salonlu sineması, ANKAmall’da alışverişi eğlence unsurlarıyla tamamlıyor. İstanbul ve Konya Yolları kavşağında yer alan konumu ve Akköprü metro istasyonuna doğrudan bağlantısı sayesinde, ziyaretçiler ANKAmall’a kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Alışveriş Merkezi’nin çekim alanında yaklaşık dört milyon kişi yaşıyor. 6.000 araçlık otopark kapasitesine sahip ANKAmall, 2003 yılından bu yana ECE Türkiye tarafından yönetiliyor.


Geri Dön