28 / 03 / 2024

AnkaNatura projesinde yaşam başladı!

AnkaNatura projesinde yaşam başladı!

Türkiye'nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura 'da konutlarına yerleşen ev sahipleri, çelik sağlamlığındaki balkonlu, bahçeli ve teraslı orman manzaralı evlerinde baharı karşılamaya hazırlanıyorlar.




Türkiye'nin ilk çok katlı çelik konut projesinde konutlarına yerleşen ev sahipleri, çelik sağlamlığındaki balkonlu, bahçeli ve teraslı orman manzaralı evlerinde baharı karşılamaya hazırlanıyorlar. 

Beysukent bölgesinde yer alan projede büyüklükleri 140 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen 2+1 daireler, ara kat dubleksler, bahçe dubleksleri ve teraslı dubleksleri içeren 208 konut bulunuyor. Anlaşmalı bankaların yüzde 0.83 kredi faiz oranı ile ev sahibi olunuyor. 



EVLER AKILLI 

AnkaNatura ev otomasyon sistemleri ile projeden ev alanların hayatının kolaylaşması amaçlanıyor. 

AnkaNatura'da konutların tüm iklimlendirme, aydınlatma ve güvenlik sistemleri kişiye özel bir şekilde ayarlanabiliyor.Tüm bunların yanında ek donanımlar sayesinde konutların perdeleri büe kontrol edilebiliyor, internet üzerinden bağlanarak hatta uygun bir cep telefonu ile istenilen şekilde müdahale edilebiliyor. Ust düzey yalıtım donanımı ve teknolojiye sahip AnkaNatura'da evlerde tüketilen enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağı bulunuyor. 

1000 metrekare sosyal tesis 63 bin metrekarelik alana yayılan projede bin metrekarelik sosyal tesis bulunuyor, geniş sosyal alanları olan Ankanatura'da yarı olimpik havuz, fitness salonu, sauna, Fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Hürriyet


Geri Dön