26 / 04 / 2024

Ankara Arkadya Göksu Evleri'nde yüzde 75'e kadar kredi imkanı!

Ankara Arkadya Göksu Evleri'nde yüzde 75'e kadar kredi imkanı!

Geniş aileler için tasarlanan '3+1' ve '4+1' dairelerin yanı sıra 10 adet dükkânın da yer aldığı Arkadya Göksu Evleri'nde ferah ve keyifli yaşam alanları sizleri bekliyor.



 650 daire ve 10 dükkandan oluşan ARMONIA RESIDENCE projesini 20 ay gibi bir kısa bir sürede teslim eden ALPAK&NEVA İnşaat, 320 daire ve 10 dükkândan oluşan ARKADYA GÖKSU EVLERİ'yle Eryaman'ın en değerli bölgesi Göksu mahallesinde, Göksu Gölü'ne 300 metre mesafede yeni projelerine start verdi. '3+1' ve 4+1'lerden oluşan Arkadya Göksu Evleri'nde aquapark, açık - kapalı havuz, Fin hamamı, saunaları ve kapalı otoparkı bulunuyor. Parke seçme hakkı ALPAK&NEVA İnşaat, 'Kendi evini kendin tasarla' konseptiyle müşterilerine kendi zevklerine göre mutfak dolabı, duvar kâğıdı, laminant parke seçme hakkı vererek, değişik varyasyonlarda hayal ettiği dairelerine zevkle sahip olmasını amaçlıyor. 


ALPAK&NEVA İnşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk, proje hakkında şunları söyledi: "24.500 m2'lik arsaya 34 milyon TL ödeyerek mülkiyetini satın alan ALPAK İNŞAAT ve NEVA PRESTİJ olarak, en kaliteli malzemeleri kullanarak, projenin yüksek prim yapmasını sağlıyoruz. Buradaki amacımız yatırımcıların en yüksek kârı etmelerini hedeflemektir. Ev sahipleri, bir yandan hayalindeki evi gerçeğe dönüştürerek istediği özelliklere sahip dairesini yaptıracak, bir yandan da kazandıkları yüksek primle yatırımın ve konforun keyfini çıkaracaklar. 


Ulaşımı rahat olacak 

NEVA Prestij Konutları, NEVA Panora Konutları, Armonia Residence'tan sonra, Arkadya Göksu Evleri'ni de Eryaman Göksu ve Şehit Osman Avcı mahallelerinde konumlandırma sebebimiz bölgenin Göksu Gölü, KC Göksu AVM, Gimsapark AVM ve inşasına başlanacak Nata Delta AVM'nin metroya yakınlığının yanı sıra diğer ulaşım araçlarının mevcut olması. Ayrıca, İstanbul Yolu'na yakın olması sebebiyle hem yatırımda değerli, hem de otururken lokasyon avantajıyla tüm sosyal olanaklara erişimin kolay olduğu bir bölge olmasından dolayıdır. 


Yüzde 20-30 kâr 

Projelerimize bankaların da yoğun ilgisi ve güveni sayesinde, toprakta veya yapım aşamasındayken daire bedelinin yüzde 75'ine kredi kullandırılmakta ve tapu vermekteyiz. Bu güvence sistemiyle projelerimiz inşaat halindeyken satışlar bitmekte, inşaat halinde uygun fiyata alınmasıyla inşaat tamamlandığında müşterilerimiz yüzde 20- 30 bandında kâr etmektedir. Bu yüzden insanlar banka garantörlüğündeki projelere daha çok güvenip satın almaktadır. Yüksek faizlere rağmen konut satışlarının hız kesmemesinin sebebini, insanların artık güvenlikli ve yüksek nitelikli projelerden daire alma isteğinden kaynaklandığını söyleyebilirim. Tüm bu çalkantılı siyasi döneme rağmen konut yatırımlarının en güvenilir yatırım olduğuna inancımızdan konut arsalarına ve projelerine yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz." 


http://www.arkadyagoksu.com/


Milliyet Business Ankara


Geri Dön