29 / 03 / 2024

Ankara Beypalas Otel açıldı!

Ankara Beypalas Otel açıldı!

Ankara'nın kendine has kültürüyle turistik ilçesi Beypazarı'nın merkezinde yapımı tamamlanan Beypalas Otel kapılarını ziyaretçilere açtı.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beypazarı Doğal Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan'ın yeni yatırımı olan Beypalas Otel, şehrin en gözde caddesinde yerli ve yabancı turistlere kaliteli bir konaklama vadediyor.

Sıcak ve güler yüzlü personelle ziyaretçilerin karşılandığı ve ev konforunda konaklama imkânı sunulduğu otelde,

Double, Triple, Süit oda seçenekleri bulunuyor.

Müşteri memnuniyetine öncelik veren otel, 39 > oda kapasitesine sahip.

15 milyon TL yatırımla hayata geçirilen otelin 102 yatak kapasitesinin yanı sıra 70 kişilik Beypazarı ilçe manzaralı ve teraslı restoran bulunuyor.

Özel gün, yemek ve kahvaltı davetlerinde şefin birbirinden farklı ve iddialı yemek sunumlarının misafirleri beklediği otelde, balayı çiftleri için de özenle hazırlanan odalar mevcut. Beypazarı'na yeni bir istihdam alanı oluşturan Beypalas Otel, spor salonu, mescit ve kütüphanesi ile müşteri memnuniyetine öncelik vererek yerli ve yabancı misafirlere kapılarını açıyor. İlçeye modern çizgileriyle farklı bir hava katan otel, aynı zamanda ilçenin markalaşmasında önemli bir yatırım niteliği taşırken, istihdama yönelik kazammlara da katkı sağlıyor.


Geri Dön