16 / 04 / 2024

Ankara Demetevler’e gençlik merkezi geliyor!

Ankara Demetevler’e gençlik merkezi geliyor!

'Gençlik Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.



'GENÇLİK Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.


Demetevler’e bir Gençlik Merkezi’ni kazandıracak olan belediye, bu yıl içinde başlayacağı projeyle bölgede bulunan gençlerin hem güzel vakit geçirmesini hem de hayata daha hazırlanmasını sağlayacak.


HEM DANS EDECEKLER, HEM DE SPOR YAPACAKLAR


2 bin 921 metrekarelik alana sahip olacak merkezin içerisinde etüt salonları, gösteri salonu ve fitness odaları da bulunacak. A’dan Z’ye her ayrıntının düşünüldüğü merkezde dans stüdyolarıyla da hizmet verecek olan belediye, usta eğitmenlerle gençleri hem dansın farklı dallarında eğitecek, hem de spora teşvik edecek.


HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN


Yenimahalle Belediyesi olarak her zaman gençlere fayda sağlayacak kültürel ve sosyal projelere imza attıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İddia ediyorum, Türkiye’de hiçbir ilçe belediyesi gençlere yönelik bu kadar çok kültürel alanı yaparak bu kadar çok etkinlikte bulunmamıştır. Gerek kültür merkezlerimiz, gerek gençlik merkezlerimiz, gerek yüzme havuzları ve spor tesislerimiz, statlarımız, kurs merkezlerimiz, parklarımız her şey gençlerimiz için. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön