20 / 04 / 2024

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.



Atayurt Emekli Dinlenme evi ile Atayurt Spor Merkezl'nin yapımını tamamlayan Etimesgut Belediyesi. Engelsiz Yaşam Merkezi, Elvan ve Güzelkent Aile Yaşam Merkezleri, Etimesgut Kapalı Pazarı, Hanımlar Lokali ve 10 park inşaatım sürdürüyor. İlçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Tüm bu yatırımların yanı sıra yol ve kaldırım çalışmalarımız.,sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. 



İlçemizin birçok noktasında belediyemizin yatırımlarım görmek mümkün. Tüm bu hizmetlerimizle amacımız, ilçemizin ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir" dedi. Demirel. devanı eden yatırımlara ilişkin şöyle devam etti: "Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşaatı hızla devam ediyor. Merkezde engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştıracak birçok donatı yer alacak. Elvan Aile Yaşam Merkezimizde çalışmalar devam ediyor. Bu merkezimizde havuz, spor, eğitim alanları gibi donatılar yer alacak. Bünyesinde emekli evi, sağlık birimi, havuz, kreş, spor ve kültür alanlarının yer aldığı Güzelkent Aile Yaşam Merkezimize başladık, inşaatı hızla devam ediyor. Etimesgut Kapalı Pazarımızın inşaası sürüyor. Atatürk Ormanımız içine Hanımlar Lokali yapıyoruz. Atayurt Emekli Dinlenme Evi ile Atayurt Spor Merkezimizin inşaatlarını tamamladık. Birçok farklı noktada park ve yeşil alan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yatırımların tamamlanmasıyla, ilçemizin cazibesi ve yaşam kalitesi daha da artacak." 



Hürriyet Ankara




Bu haber Haberde Önder Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin dörtbir yanında başlattıktırı hizmet ve yatıranlarla Etimesgut'u şantiyeye döndürdüklerini söyledi. Etimesgut'ta 4 sosyal ve kültürel tesis, 1 kapalı pazar yeri 10 park ve yeşil alan İnşaatının aynı anda devam ettiğini kaydeden Demirel, "Tüm bu yatırımların yanı sıra yol ve kaldırım çalışmalarımız, sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. İlçemizin birçok noktasında belediyemizin yatırımlarını görmek mümkün. Tüm bu hizmetlerimizle amacımız, İlçemizin ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir." dedi. 

Yatırımlar Devam Ediyor 

Başkan Demirel, devam eden yatırımlara İlişkin sözlerini şöyle sürdürdü: "Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşaatı hala devam ediyor. Mertade engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştıracak birçok donatı yer alacak. Elvan Aile Yaşam Merkezi'mizde çalışmalar devam ediyor. Bu merkezimizde havuz, spor, eğilim alanları gibi donatılar yer alacak. Bünyesinde emekli evi. etisem birimi, sağlık birimi havuz, kreş, spor ve kültür alanlarının yer aldığı Güzelkent Aile Yaşam Merkezine başladık, inşaatı hızla devam ediyor. Ahimesut Kapalı Fuarımızın İnşası sürüyor. 

Atatürk Ormanımız İçine Hanımlar Lokali yapıyoruz. Atayurt Emekli Dinlenme Evi ile Atayurt Spor Merkezimizin İnşaatlarını tamamladık. Birçok farklı noktada park ve yeşil alan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yatırımların tamamlanmasıyla, ilçemizin cazibesi ve yaşam kalitesi daha da artacak". 



Haberde Önder



Geri Dön