25 / 04 / 2024

Ankara Orman İşletmesi iki bina yaptıracak

Ankara Orman İşletmesi iki bina yaptıracak

Ankara Orman İşletme Müdürlüğü Altınevler'deki metruk idare binasını vererek karşılığında Çubuk ve Kırıkkale çevre yol üzerine 2 bina yaptıracak



Ankara Orman İşletme Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre kendi mülkiyetlerinde bulunan Altındağ Aydınlıkevler Mahallesindeki bin 26 metrekare arsa ve üzerindeki metruk idare binası karşılığında iki bina yaptırılacak. Yaptırılacak olan binaların arsaları  Ankara  Çubuk Cumhuriyet Mahallesi'nde ve Kırıkkale Kınıkköy Mevkiindeki orman sayılan alanda bulunuyor.
 
Orman İşletmesi Altındağ'daki kendi mülkü için 883 bin 470 TL tahmini değer tayin ederken bu değişime ilave olarak binaların yapımını üstelenen firma yada kişilerden bedel de talep edecek.
 
Sözkonusu değişim ihalesi pazarlık usulü ile Orman Genel Müdürlüğü Gazi Tesisleri Gazi/Ankara adresinde 29 Haziran 2010 Salı günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

--

Ankara Orman İşletme Müdürlüğü, Aydınlıkevler Mahallesinde anahtar teslimi inşaat yaptırılması ve üzerine ilave bedel alınması karşılığında, Kırıkkale ve Çubuk ilçelerinde taşınmazmal trampası işi için ihale açtı.

Buna göre mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan, Ankara'nın Altındağ İlçesi, Aydınlıkevler Mahallesinde 4 bin 475 Ada 3 ve 4 parselde bulunan toplam bin 26 metrekare arsa ve üzerindeki metruk idare binasının bedeli karşılığında, Ankara Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Ankara'nın Çubuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 2 bin 9 ada 1 parselde 233,30 metrekare oturum alana sahip 1 bodrum kat ve 2 normal kat olmak üzere toplam 3 katlı bina ve Kırıkkale'nin Kınıkköy mevkiindeki (Çevre Yolu Kenarı) orman sayılan alana 233,30 metrekare oturum alana sahip 1 bodrum kat ve 3 normal kat olmak üzere toplam 4 katlı bina yaptırılması ve üzerine ilave bedel alınması işi gerçekleştirilecek.

Arsanın ve üzerindeki metruk idare binasının muhammen bedeli 883 bin 470,56. lira olarak belirlendi.

Yer tesliminden itibaren 180 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, Orman Genel Müdürlüğü Gazi Tesislerinde 29 Haziran 2010 tarihinde saat 11.00'de pazarlık usulü ile yapılacak.

Katılımcılardan muhammen bedelin yüzde 10'u kadar olan 88 bin 347 lira tutarında geçici teminat alınacak.

Söz konusu ihalede şartname, Orman Genel Müdürlüğünden satın alınabilecek.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Orman İşletmesi  iki bina yaptıracak
Ankara Orman İşletme Müdürlüğü, kendi mülkiyetlerinde bulunan Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki 1026 metrekare arsa ve üzerindeki metruk idare binası karşılığında iki bina yaptıracak.
Yaptırılacak olan binaların arsaları Ankara Çubuk Cumhuriyet Mahallesi'nde ve Kırıkkale Kınıkköy Mevkii'ndeki orman sayılan alanda bulunuyor. İşletme, Altındağ'daki kendi mülkü için 883 bin 470 TL tahmini değer tayin ederken bu değişime ilave olarak binaların yapımını üstelenen firma ya da kişilerden bedel talep ediyor. İhale 29 Haziran'da gerçekleştirilecek.
Milliyet

 


Geri Dön