19 / 04 / 2024

Ankara Royal Plus Ağustos'ta teslim edilecek! 0 faiz!

Ankara Royal Plus Ağustos'ta teslim edilecek! 0 faiz!

Ankara Yenimahalle Urankent'te 30 Ağustos'ta teslim edilecek Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak artık çok kolay. Konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 0 faizle kredi kullanabilecek.




Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş.'nin, Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent'te 30 Ağustos'ta teslim edilecek Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak artık çok kolay. Konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 0 faizle kredi kullanabilecek. 

Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören kampanyada müşteriler, daire satış fiyatının lim ediliyor. Satışa sunulduğu ilk günden bu yana yoğun talep gören Royal Plus Konutları'nın yüzde 85'i şimdiden satıldı. 

yüzde 50'sini peşin, yüzde 50'sini ise 60 ayda yüzde 0 faiz oranıyla anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak ödeyecek. Yoğun ilgi gören kampanya 15 Temmuz'a kadar uzatıldı. 

Yüzde 85'i satıldı Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa edildi. 

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor. Projenin başlangıç ve bitiş döneminin arasındaki 1,5-2 yıllık sürede daire teslim dahi edilmeden yüzde 20-25 oranında bir kazanç elde edilmiş oluyor. 219 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Royal Plus Konutları'nda tapu hemen tesKızılay'a 12 dakika Uran Holding'in yaptığı araştırmalara göre Ankaralılar emlak alırken öncelikle marka olan firmalara yöneliyor. 

Proje lokasyonunun ulaşım kolaylığı ve merkeze Merkezi (Kızılay'a) 12 dakonumda Urankent, Ankara'nın kuzeybatısında Yenimahalle sınırları içinde, Batıkent'i Keçiören'e bağlayan Bağdat Caddesi ile otoyol ve Çevre Yolu'nu Çankaya'ya, Eskişehir ve Konya Yolu'na bağlayan ana arter yol olan Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği merkezi bir yerde bulunuyor. 

kikalık meşalede olması 2. bir tercih sebebi oluyor. Oturma amaçlı ev alanların yüzde 48'i Yenimahalle'yi tercih ediyor. 

Konut alırken yeşil alanın fazlalığına, kısa mesafede AVM olmasına, aşırı ve yakın yapılaşmanın olmamasına önem veriliyor. 

Yetkililer, "Ankara'daki diğer inşaat projelerinden en büyük farkımız sermaye gücümüz ve bunun yarattığı güven unsuru. Yenimahalle Urankent'te tamamlanmış ve yeni yapılacak olan projelerin arsasının tamamı Uran Holding'e ait. 

Herhangi bir finans kuruluşu veya kurumla ortaklığımız yok. 

Projelendirme safhasından malzeme temini ve yapımına kadar her şey tamamen kendi şirket ve finans kaynaklarımızla oluyor" dedi. 


Telefon: 0312 346 4050

Web Adresi: www.royalplus.com.tr


Milliyet Ankara



Geri Dön