25 / 04 / 2024

Ankara Sierra Yaşamkent projesi şehre değer katacak!

Ankara Sierra Yaşamkent projesi şehre değer katacak!

Kargın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kargın, Kargın İnşaat'ın Yaşamkent'te İnşa ettiği Sierra Konutları ile Ankaralıların 2016 yılında buluşacağını ifade etti.



Kargın İnşaat, Yaşamkent'te İnşa ettiği Sierra Konutları ile Ankaralıların 2016 yılında buluşacağını ifade eden Kargın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kargın, "Kargın İnşaat olarak, Ankara'nın gelişen bölgelerinde yaşam kalitemizi destekleyen hayata yeni çözümler sunan projeler üretiyoruz. Ankara'nın yükselen trendlerinden biri olan Yaşamkent, projelerimizi hayata geçirdiğimiz ve değer verdiğimiz bir bölge. Yapılan altyapı çalışmaları, teknokent yatırımları, sağlık yatırımları gibi buyuk ölçekli projeler bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Hiç şüphesiz ki bu çalışmalar 2016 yılında hızlanarak devam edecek. Yeni yıl yeni umutlar demektir. Sierra, 2016'ya yeni hayallerle başlayan insanların umutlarım mutluluğa dönüştürecek bir proje. Sierra bunu, her gün artan değeri, sağladığı sosyal olanakları ve bölgedeki eşsiz konumuyla gerçekleştiriyor" diye konuştu. 


CESARET VERDİK 

Bugüne kadar elde ettikleri başarıyı 2016 yılına da yansıtmayı hedeflediklerini dile getiren Kargın, "Biz yatırımın ne denli zor olduğunu biliriz, bir yuva sahibi olmanın da. Çünkü müşteriler bu tür alışverişlerde karşısındakine güven duymak ister. Belki de Kargın İnşaat'ın başarısı burada saklıdır. Çünkü biz dövizde yaşanan hareketliliğin yatırımcıyı tedirgin ettiği bir ortamda yatırımcıya ve sektöre cesaret veren adımlar attık. Bu sayede Sierra Yaşamkent'in lansmanında satmayı planladığımız rakamın çok üstüne çıktık. Bu satış grafiğinin yeni yılda da aynı şekilde olmasını bekliyoruz" dedi. 


ŞEHRE YAKIN PROJE 

Sierra Projesi nin, Yaşamkent ve Çayyolu'nun sunduğu tüm avantajlara erişim sağlayan bir konumda olduğunun altını çizen Kargın, "Sierra Konutlarında bir adımda şehrin yanı başında, doğanın içine yolculuk ederken, bir adımda şehrin kalbinde olabilirsiniz. Kaliteli eğitim kurumlarına ve özel sağlık kuruluşlarına yakınlığı. Türkiye'nin en büyük şehir hastanesine on dakika mesafede oluşu da ayrı bir değer katıyor. Aynı zamanda Ankara'nın gelişen metro ve otobüs minibüs hatlarının sağladığı imkânlarla Sierra'darı şehrin her bölgesine kısa sürede ulaşmak mümkün" diye konuştu. 



Hürriyet Emlak



www.sierrayasamkent.com


Geri Dön