20 / 04 / 2024

Ankara Ticaret Merkezi, iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor!

Ankara Ticaret Merkezi, iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor!

Marka Yapı Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukon inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor.




 Çukurambar'da inşaatı tamamlanan  Ankara  Ticaret Merkezi, iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor Marka Yapı, Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukan inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi, A ve B blok olmak üzere; 2 blokta toplam 198 ofis ve dükkanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor. 


Ankara Ticaret Merkezi Başkanı Yusuf Faruk Duman, Türkiye'nin farklı bölgelerinde önemli projeleri hayata geçiren firmaların bir araya gelerek sahip oldukları deneyim ve gücün birleşimi ile iş yaşantısının yeni odak noktası olan Çukurambar'da Ankara Ticaret Merkezi projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 


Deprem Yönetmeliği'ne ve TS 500'e uygun betonarme karkas ve radye temel sistemiyle inşa edilen blokların dış cephelerinde ısı ve ses izolasyonuna önem verildiğini, ayrıca ısı ve ses yalıtımlı reflekte cam giydirme sisteminin tercih edildiğini ifade eden Duman, günümüzde en büyük sorunlardan birisi haline gelen otopark sorununu da 272 araçlık kapalı, 50 araçlık açık otopark hizmetiyle çözdüklerini vurguladı. 


Kapalı devre kamera sistemi, güvenlik görevlileri ve kartlı giriş sistemi sayesinde güvenlik olgusunu 24 saat esasına göre kurguladıklarını belirten Duman, "Bloklarımızdan A blok yüzde 50'ler seviyesinde doldu. B blok ise henüz Ekim 2013 tarihinde hizmete açılmasına rağmen doluluk oranı yüzde 15. Kısa zamanda bu kadar ilgi görmemizin en büyük nedeni de konforu, güvenliği, otopark ve lokasyon avantajlarını bir arada bulundurmamız" diye konuştu. 


HaberTürk Ankara


Geri Dön