24 / 04 / 2024

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.



ETİMESGUT Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı 26-29 Mayıs tarihleri arasında "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri'ne ev sahipliği yapacak. Etimesgut Belediyesi, Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu ve Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenecek yapı bazaara, Ankara'nın her bölgesinden yoğun bir katılım hedefleniyor. 


YAPI YA AİT HER ŞEY BU FUARDA 

100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarında ziyaretçiler; inşaat, yapı ve dekorasyona dair aradıkları her şeyi bulabilecekler. Katılımcılar, açacakları stantlarda ürün ve hizmetleri ile boy gösterecekler, ziyaretçiler de birbirinden farklı model ve tarzlarda sahne alan markaları tanıtma ve alışveriş yapma şansı yakalayacaklar. Yapılan yeni projelerden, tamamlanmış konsept projelere, yatırım bekleyen arsalardan örnek dairelere kadar birçok proje yapı bazaarda yer alacak. 


ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapı fuarının Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Etimesgut'ta yapılacak olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yapı Bazaar'lı Etimesgut'ta ve Başkent Ankara'da önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Demirel, başkentin inşaat sektörüne Etimesgut olarak ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu söyledi. 


Anadolu



Haber Güçlü Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ETİMESGUT Belediyesi, Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu ve Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen 'Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri' törenle açıldı. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı'nda 29 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek fuarda yapı ve dekorasyona dair birçok ürün yer alıyor.

Yapı Bazaar'ın açılış törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu ve BİMFED Başkanı Mustafa Şahin'in yanı sıra çok sayıda iş adamı katıldı.


DEMİREL: TAŞRADAN ÖRNEK ŞEHRE DÖNÜŞTÜK

Açılışta konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un gelişimine dikkat çekerek, "17 yıl önce ilk belediye başkanlığım döneminde Etimesgut'tan hep taşra diye söz edilirdi. Şimdi Etimesgut, sosyal tesisleriyle, park ve yeşil alanlarıyla, herkese hitap eden yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en çağdaş kentlerinden biri, Ankara'nın parlayan yıldızı haline geldi. İlçemiz Ankara'nın 5. büyük ilçesidir ancak, resmi kurum ve kuruluşların verilerine göre önümüzdeki 10 yıl içinde nüfusumuz 1 milyona ulaşacak. 2034 yılında ise 1 milyon 400 bine ulaşması öngörülen nüfusuyla Etimesgut Ankara'nın en büyük ilçesi olacaktır" şeklinde konuştu. Etimesgut'u adının anlamı gibi mesut insanların meskun olduğu şehir haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Demirel, "Kaynaklarımız kısıtlı ama samimiyetimiz var, bu şehre ve insanımıza sevgimiz var, dolayısı ile üstesinden gelemediğimiz, gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz, sıkıntımız yok" dedi.


BEZCİ: 20 YIL ÖNCE KÖYDÜ, ŞİMDİ MODERN KENT OLDU

ATO Başkanı Salih Bezci, Etimesgut'un hızlı değişimine dikkat çekerek, "Etimesgut 20 yıl önce köydü, şimdi modern konutların yükseldiği Ankara'nın en modern ilçesi oldu" dedi. Bezci, inşaat sektörünün sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Tahir Tellioğlu da Etimesgut'un marka şehir haline geldiğini ifade ederek, "Özellikle böyle güzel bir meydan ve fuar alanı yaptığı için Başkan Enver Demirel'i kutluyorum" dedi. 

Yapı Bazaar'ın inşaat sektörüne ait bütün ürünleri aynı çatı altında topladığını ifade eden BİMFED Başkanı Mustafa Şahin de desteklerinden dolayı Başkan Demirel'e teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından fuar dualarla açıldı. Başkan Demirel ve beraberindeki sektör temsilcileri fuarı gezerek incelemelerde bulundular. 


FUARDA NELER VAR?

100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer aldığı yapı fuarında ziyaretçiler; inşaat ve yapı dekorasyona dair aradıkları her şeyi bulabilecekler. Katılımcılar, standlarında ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, yeni sezon ürün ve modellerini sergiliyorlar. Yeni projelerden tamamlanmış konsept projelere, yatırım bekleyen arsalardan örnek dairelere kadar birçok proje yapı bazaarda yer alıyor.


Güçlü Anadolu




Haber Milliyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankara Etimesgut Belediyesi, Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu ve Etimesgut inşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen 'Yapı Malzemeleri, inşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri' törenle açıldı. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı'nda 29 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek fuarda yapı ve dekorasyona dair birçok ürün yer alıyor. 


Yapı Bazaar'ın açılış törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Türkiye inşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu ve BİMFED Başkanı Mustafa Şahin'in yanı sıra çok sayıda iş adamı katıldı. 

"17 yıl önce taşra denirdi" Açılışta konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un gelişimine dikkat çekerek, "17 yıl önce ilk belediye başkanlığım döneminde Etimesgut'tan hep taşra diye söz edilirdi. Şimdi Etimesgut, sosyal tesisleriyle, park ve yeşil alanlarıyla, herkese hitap eden yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en çağdaş kentlerinden biri, Ankara'nın parlayan yıldızı haline geldi. İlçemiz Ankara'nın 5. büyük ilçesidir ancak, resmi kurum ve kuruluşların verilerine göre önümüzdeki 10 yıl içinde nüfusumuz 1 milyona ulaşacak. 2034 yılında ise 1 milyon 400 bine ulaşması öngörülen nüfusuyla Etimesgut Ankara'nın en büyük ilçesi olacaktır" şeklinde konuştu. Etimesgut'u adının anlamı gibi mesut insanların meskun olduğu şehir haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Demirel, "Kaynaklarımız kısıtlı ama samimiyetimiz var, bu şehre ve insanımıza sevgimiz var, dolayısı ile üstesinden gelemediğimiz, gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz, sıkıntımız yok" dedi. ATO Başkanı Salih Bezci, Etimesgut'un hızlı değişimine dikkat çekerek, "Etimesgut 20 yıl önce köydü, şimdi modern konutların yükseldiği Ankara'nın en modern ilçesi oldu" dedi. 




Milliyet Ankara


Geri Dön