24 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle'de konut fiyatları arttı!

Ankara Yenimahalle'de konut fiyatları arttı!

YENİMAHALLE Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla değerine değer katan Yenimahalle İlçesi, Ankara’nın ilk tercih edilen modern yaşam merkezlerinden biri haline geldi.



Kentsel dönüşüm projeleriyle modern binaların yükseldiği ilçede, yine belediye tarafından kente kazandırılan, spor merkezleri, kültür merkezleri,anaokulları, parklar, sosyal ve kültürül tesisler ilçede bulunan konut fiyatlarında da artış sağladı.


YATIRIMCININ GÖZDESİ YENİMAHALLE

Prestijli projelerle cazibe merkezi haline gelen Yenimahalle, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ünlü firmalarında gözdesi haline geldi. Parlayan ilçede, yatırımcıların ilk tercihi konut projeleri olurken, yeni hastaneler, yaşam alanları, üniversiteler, kafeler de bölgede konuşlandı.


YENİMAHALLE, DEV PROJELERLE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM SÜRECİNE GİRDİ

Her geçen gün artan hizmet kalitesi ve yükselen değeriyleYenimahalle’nin vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ilçe olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle, hayata geçirdiğimiz dev projelerle büyük bir değişim sürecine girdi. Yenimahalle’yi otel konumundan çıkarttık. Bu da Yenimahalle’yi Başkent’in en gözde ilçesi haline getirdi. Göreve geldiğim günden beri ben ve ekibimYenimahalle’yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmak. Sürekli projeler üretiyoruz, yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımlar, ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan ciddi değer kattı” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön