24 / 04 / 2024

Ankara'da 3 evde yangın çıktı!

Ankara'da 3 evde yangın çıktı!

Suriyeli mültecilerin Ankara’da yoğun olarak oturduğu Altındağ’da, geçen mayısta 60 Suriyeli’nin yaşadığı 3 katlı binanın yakılmak istenmesinin ardından, bu kez de aynı ilçede yine Suriyeli mültecilerin yaşadığı 3 evde eş zamanlı olarak yangın çıktı...



Suriyeli mültecilerin Ankara’da yoğun olarak oturduğu Altındağ’da, geçen mayısta 60 Suriyeli’nin yaşadığı 3 katlı binanın yakılmak istenmesinin ardından, bu kez de aynı ilçede yine Suriyeli mültecilerin yaşadığı 3 evde eş zamanlı olarak yangın çıktı.



Yangınlarda iki Suriyeli dumandan etkilenirken, evlerin erken boşaltılması facianın eşiğinden dönülmesini sağladı.  Yetkilileri yangınların kundaklama sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşırken, şüphelilerin tespiti için çalışmalar sürdürülüyor. Ankara’da yaşanan Suriyeli gerilimi sıcaklığını korurken, bu kez de yine Suriyeli mültecilerin yoğun olarak yaşadığı aynı ilçedeki İsmet Paşa Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde benzer bir olay meydana geldi.




İsmet Paşa Mahallesi‘ndeki Akşehir ile Bayır sokaklarda bulunan üç ayrı evde belirlenemeyen bir nedenle eş zamanlı olarak yangın çıktı. Yangınlarda 2 Suriyeli dumandan etkilendi. Tedavi edilen Suriyelilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Emniyet olayda kundaklama şüphesi üzerinde duruyor.


Sertaç Koç/Milliyet 


Geri Dön