24 / 04 / 2024

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.



Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi. Komşu binalarda oturanlar, yıkım çalışmalardan kendi binalarının da etkilendiğini savundu. Yıkım işlemini yapan özel bir şirketin çalışanları ise iddiaları kabul etmedi. 


Tehlikeli yöntem Bölgede yaşayan vatandaşlar, güvenlik önlemi alınmadan yıkımı yapılan inşaattan şikayetçi olduklarını, yıkım çalışmalarının çok gürültü çıkarttığını belirtti. Yıkılan binanın yanındaki apartmanda oturan ismini vermek istemeyen bir kişi, "Bu yapılan işin çok güvenli olmadığını görüyorum. Bizim binamızın temeline zarar verir mi, üzerimize yıkılır mı gerçekten endişeleniyorum. 

Tehlikeli bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Bu yöntemle yapılmasını tehlikeli buluyorum. Caddede yaşayanlar da Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne aramışlar ama onlarda imar müdürlüğünü başvurmak gerektiğini söylemiş" diye konuştu. ,


Milliyet Ankara


Geri Dön