25 / 04 / 2024

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!



Birkaç ay önce hizmet vermeye başlayan Filistin Caddesi’ndeki L’Antico Castello,  Ankara  cemiyet ve diplomasi camiası için bir açılış gecesi düzenledi. The House Cafe’nin de sahibi olan Tamer Akınözü işletmeciliğini yaptığı restoranın açılışına Belçika Büyükelçisi Marc Trentesau ve eşi Anna Trentesau, Kanada Sefiresi Carol Bujeau, eski bakanlardan Halit Dağlı ve eşi Şenay Dağlı, Düriye Arseven, Aynaz Özkaşıkçı gibi isimler katıldı. Kokteyle başlayan gecede konuklar, ikram edilen yiyecek ve içeceklerin tadına baktı. Gece, after parti ile devam etti. Cenk Tankal’ın kabine geçerek müzik yaptığı parti, renkli görüntülerle geç saatlere kadar devam etti.


BEŞ İTALYAN PERSONEL


İtalyan mutfağını Ankaralılarla buluşturan restoranda İtalya’dan gelen beş personel hizmet veriyor. Dünyaca ünlü restoranlarda yönetici olarak görev yapan Cristiano Cannata’nın müdür olduğu restoranda Fabrizia De Andre yönetici olarak çalışıyor. İtalyan şefler Roberto Bulian ve Lorenzo Mastroianni’nin yanısıra Lorenzo Spataro da, servis elemanı olarak görev yapıyor.


İKİ FARKLI KONSEPT


Üç katlı müstakil bir villada bulunan mekan, iki farklı konseptte hizmet veriyor. Alt katta pizza bar bulunuyor. Konuklar, şarap eşliğinde odun ateşinde pişirilen İtalyan pizzalarını tadabiliyor. Üst katta ise restoran bulunuyor. Menüsünde, 18 çeşit el yapımı makarnanın bulunduğu restoranda İtalya’dan gelen un ve peynir çeşitleri kullanılıyor. Önümüzdeki günlerde test mönüleri çıkaracak olan L’Antico Castello, Pazar günleri de çocuklar için pizza günleri düzenliyor. Etkinlikte çocuklar, pizza yapma fırsatı buluyor.


Hürriyet







Geri Dön