26 / 04 / 2024

Ankara'da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara'da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara Altındağ'da tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide meydana gelen patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara'nın Altındağ ilçesinde tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide yaşanan patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Anadolu Ajansı muhabirinin aldığı bilgiye göre, tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının devam ettiği Gültepe Caddesi'ndeki boş arazide kayaları parçalamak amacıyla kullanılan "jel" tipi patlayıcı kontrolsüz şekilde infilak etti.

Ankara da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Patlamada sahaya patlayıcı döşendiğinden haberi olmadığı öne sürülen ve bugün işe başladığı bildirilen Hayrettin B. hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Aktındağ'daki olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Hayatını kaybeden işçinin cenazesinin çıkarılmasının ardından arazide başka patlayıcı olup olmadığının araştırılacağı belirtildi.

Olayla ilgili inşaat firması yetkililerinin, bilgilerine başvurulmak üzere emniyete götürüleceği bildirildi.


Geri Dön