19 / 04 / 2024

Anse Mobilya geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini bekilyor!

Anse Mobilya geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini bekilyor!

Anse Mobilya Dekorasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kartal, Çayyolu'nda altışar katlı iki bloktan oluşan alışveriş merkezinin ev ve ofis dekorasyonu konusunda geniş ürün yelpazesiyle hizmet verdiğini söyledi



Anse Mobilya Dekorasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kartal, ev ve ofis dekorasyonunda en bol seçeneğin Anse'de bulunduğunu söyledi. Ankaralıların Anse'de aradıkları her şeyi bir arada bulmanın kolaylığını yaşadığını belirten Kartal, şöyle konuştu:

"Yeni evli çiftler, yeni ev ve ofis kuracaklar, evini yenilemek isteyenler, değişik konsept ve çizgilerden haberdar olmak isteyenlerin adresi Anse oldu. 102 milyon dolarlık yatırımla kurulan Anse, kaliteli markalardan en bol seçeneği birarada sunuyor.

Ev ve ofisle ilgili tüm ihtiyaçların karşılanabildiği Anse'de mobilya, aydınlatma, halı, perde, mutfak, banyo, ev tekstili, ofis mobilyaları, çocuk mobilyaları, beyaz eşya, duvar kağıdı ve aksesuar ürünleri satılıyor. Binlerce çeşidi daha az zaman harcayarak, kaliteli markalardan farklı seçeneklerle bir arada bulmak mümkün."

Konut alanlarının ortasında Kartal, Çayyolu'nda Mesa Koru kavşağında yer alan Anse Mobilya Dekorasyon Merkezi'nin merkezi bir konumda olması nedeniyle kolay ulaşımıyla dikkat çektiğini söyledi. Kartal, şu bilgileri verdi:

"Özgün mimarisi ve marka çeşitliliğiyle çevresi için bir çekim merkezi konumunda bulunan Anse, modern ve seçkin bir zevkin temsilcisi olarak hizmet veriyor. Yakm çevresinde bulunan 400 bin konutun yanı sıra yapılacak yeni 50 bin konutun ortasında yer alıyor."

Profesyonel yardım

Tüketiciye kaliteli ve farklı alternatifler sunduklarını belirten Kartal, verilen hizmetleri şöyle sıraladı:
"Yeni bir alışveriş kültürü oluşturulmasına da ön ayak oluyoruz. Evinin iç tasarımı ile ilgili yardım almak isteyenleri de düşündük.
Ev veya ofisine alınacak mobilyanın, mekanda nasıl duracağını sanal ortamda görme imkanı da sunuyoruz.
Müşterilerimiz sanal ortamda evini döşerken, tarzının yansımalarını da net bir şekilde görebiliyor."

"Evet" derken...

Evlenme arifesinde olan çiftlerin hem evlilik öncesi, hem de nikah töreninde de Anse'yi tercih ettiğini kaydeden Kartal, şunları söyledi:

"Mujlu anlara tanık olan Anse, evlenecek çiftlerin de gözdesi. 2 bin metrekarelik açık ve 1600 metrekarelik kapalı alanda yer alan Velo Nikah & Balo Salonu özel günler için düzenlenecek organizasyonlarda tercih ediliyor."

Milliyet

 


Geri Dön