26 / 04 / 2024

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında Tarık Akıltopu Caddesi'nin Falez Kavşağı ile Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişi arasında kalan kısmının batı aksı ve Konyaaltı Caddesi'nin Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişiyle Piri Reis Caddesi (Atatürk Parkı girişi) arasında kalan kısmının güney aksı 31 Ağustos Pazartesi tarihinde 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Milliyet'te yer alan habere göre; ifade edilen kısmı kullanıp Yat Limanı ve Cumhuriyet Meydanı istikametine gidecek olan araçlar Falez Kavşağı - 100. Yıl Bulvarı - Piri Reis Caddesi'ni kullanıp Konyaaltı Caddesi'ne ulaşabilecek. Konyaaltı Caddesi'nden ve Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişinden Falez kavşağına gidiş kolu olan kuzey aks araç trafiğine açık olacak. Vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması için yönlendirme levhalarını dikkate almaları ve alternatif güzergahları kullanmaları talep edildi. 


Geri Dön